Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Penyelesaiannye?
Thursday, September 8, 2011



Hari yang panas disangke akan berubah sejuk setelah niat dihati ingin membeli air di mesin air tercapai. Alangkah malangnya apabile kelihatan kesemua air didalam mesin air tersebut sudah "sold out". Dah lah jatuh, ditimpa tangge pulak tuh. Memang sangat malang pada hari tersebut. Pasti ramai lagi yang merasa demikian. Jadi, entry kali ini ditujukan kepada "Uncle Mesin Air" yang selalu re-fill air dekat mesin air Block Angsana. Kami dah tak keruan ni. Tolong lah re-fill secepat mungkin kerana Perak sangat panas, dan kami memerlukan tenage untuk berjalan setiap hari ke kelas dengan jayanye. Terima kasih, semoga Uncle dengar keluhan ni.





Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER