Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.
Kau Muzik Di Blog Aku.


FAIRYTALES
Monday, September 19, 2011


People often didn't realize what really exactly fairytales gives an impact in our lives. But what I did learn from Rapunzel is;

"She tells us one things about love. Climbing the highest tower will becomes less difficult, If someone at the end of the tower gives you the reason to HOLD ON. And the painful of the climber will be less feel, If the climber never doubt a single things about what the reason they should HOLD ON."
Goodbye.

FOLLOW BLOGFACEBOOK TWITTER