Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Rasa Macam Dah Jauh
Thursday, August 4, 2011
Luahan hati ke hati, sisi ke sisi dan dari diri ke diri. Tak ade ape yang dapat mengungkap perasaan aku yang berkecamuk sekarang ni. Susah jugak rasenye nak puaskan hati sendiri, tapi jauh lagi susah nak puaskan hati orang. Tapi buat masa ni, biarlah aku nak puaskan hati aku dulu. Tolak semua ketepi, cube fikirkan yang terbaik untuk diri ni.

"If its meant to be, and it would" Betullah pepatah ni berkata-kata, tapi susah sikit aku nak terima. Memang benda tu akan jadi, kalau itu yang pasti akan terjadi. Tak dinafikan jugak aku kena belajar terima kenyataan kalau sesuatu aku harapkan takkan jadi kenyataan.

Biarlah dari sekarang, aku cube buang jauh-jauh semua benda alah ni. Taknak dah sangat berharapkan sesuatu yang tak pandai nak balas balik, hargai ape yang kite dah cube bagi dekat dia. Bukan aku mintak dinilai dan diterima tapi cukuplah dengan tunjuk sikit yang kau tuh pandai jugak menghargai.

Sedih rasanye bile kite mengharap tapi tak dapat ape.



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER