Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






New Semester
Thursday, June 2, 2011


Ok. Dah nak seminggu dekat campus. First week memang scheduled tak pack sangat. Tak macam last semester. Waktu tidur takde langsung. First week memanglah kan. Lecturer pun chill chill dulu. Well, Macam biasa kalau kata budak OM, memang akan sentiasa mengalami masalah jadual bertindih. Takpe aku dah biasa. Yang bab jadual bertindih ni takpe lagi, yang tang class rombak ni macam mana pulak ni? Siapa nak bertanggungjawab. Ish. Tak best ok. We are already been together for the whole semester then suddenly this semester all of us kena seperated macam tu je. Semua AOM1141D dah bersepah sana sini.

Well, at least all my friend still stick together as I wished before. Hopefully we will always be together until the day where all of us finished our DIPLOMA. InsyaAllah. And hopefully dapat lecturer yang baik baik macam last semester. Hehe.




*Going to miss all my ex-AOM1141D's classmate.





Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER