Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






To The Most Fabulous Mom In The World
Sunday, May 8, 2011
Untuk Mama yang disayangi.


Pertama sekali, terima kasih sebab menjadi seorang MAMA yang terbaik untuk miera. I know that sometimes, I'm a troublesome to you. Tapi, tak ada benda yang lebih bernilai dalam dunia ni yang miera ada melainkan mama. Walau macam mana buruk, jahat, nakal, bodoh miera sekali pun, mama tak pernah mengeluh. Mama selalu terima apa yang miera buat walaupun kadang-kadang miera tak perasan yang miera dah lukakan hati mama and I'm sorry for that.

How I wish I could be that strong just like you mama. I always wanted to be you. You are the most positive person I ever meet in my life. Mama selalu ada untuk kitorang tiga beradik; along, kakak and myself. You always be there for us whenever we need you. Mama tak pernah jemu nak dengar masalah kitorang and you have been such a good listener. Because of that, we are not afraid to share our secrets with you ma. You are my truly bestfriend! I'm so glad that I have you to be my mom.

Miera tahu takde benda dalam dunia ni yang boleh ganti all the sacrifices that you had made for us. But I hold onto my promise mama, that someday miera boleh jadi yang terbaik untuk mama. Nothing but your smile in your face that make me stronger. And I will make sure that smile will never fade in you face. I promise.

I LOVE YOU MAMA! HAPPY MOTHER'S DAY :D



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER