Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






hello goodbye
Tuesday, February 16, 2010





Photobucket



hello there! last few days i've been away from selangor and heading to melaka, balik kampung. it's a new experience for me sbb before ni seriously tak penah ade kampung pun. haha.

kampung was great! i almost forgot how it feels to have 'kampung'. haha. kelmarin baru je balik dari melaka. kampung my step-father. well, overall was OK la. in fact family ayah pun treat us well. the best part is, dapat cousins baru yang tersangatlah ramai. hee. swear to god, family dorang meriah gile killer. huh? haha. because of im kinda err.. well u know 'friendly person', haha things was going very well for me tho. sampai je kat sane dah boleh lah get along dengan dorang semua. thank god la kan. klu jenis yg diam je mmg bosan lah kat sane. hahaha

we spent 3 hari 2 malam kat sane. sbb mama ngan ayah start kerja semalam. so mmg rushing gile la kot kan. haha. monday morning tuh rumah nenek dah sunyi dah. sbb ramai yg dah balik KL. first mmg kitorang nak gerak pagi jugak, but unfortunately kereta buat hal. so at 10 pm baru dapat gerak balik KLANG. at last, home sweet home after 2 hours and half driving! hahaha.

enough for now. going to take my shower now. toodles! hee.









Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER