Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






good day.
Wednesday, February 17, 2010






wheewit! haha.

well, everyone does know, or maybe not. my addicted to guitar grow afterward lately. not because of some reasons or what. but yess, dari dulu tengok along main seriously mmg nampak 'cool' gile. since that day just tengok and jadi fan dia while dia tengah main gitar. haha. but mulut ni berat gile nak mintak tolong dia ajar sebab kitorang tak 'ngam' sangat. hee.

so tadi while hanging out with my cousins kat rumah mak ngah, syafiq teach me a fews chords kat guitar. haha. since im a beginner kan, mmg la nmpak mcm ape je aku main. haha kelakar je weh. but after 15 minutes of learning, i managed to catch up all the chords, err but not so perfect la. hey, but at least i try. kan kan. now, im just hoping all my fingers ready for the show. aww! haha









Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER