Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






syed amirul hafiz
Wednesday, January 13, 2010

few days ni , banyak spent time dgn budak comel si amirul . he's my boyfriend . haaha . kidding lahh . dia one of my cousin , baru jea 3 tahun . hahaha . since mother dia kat ICU sekarang so aku lah yg selalu jage dia kat rumah nie . daripada makan sampai lah mandikan dia . he's only 3 , but dah terpakse berjauhan ngan mother dia . his mother suffered from TB . penyakit yang batuk keluar darah tuh . almost 3 weeks dah mother dia kat hospital . gosh , seriously she look ... oh , i can't even describe it . first i saw it mmg macam teruk sgt weh . well amirul baru 3 tahun , instead of playing his know nothing . hopefully his mother getting better soon . i know amirul miss his mother so much . and i'll try my best to accompany amirul as long as i can see his smile . LOL . *touching pulak . (:



nah , ni budak nye ;





kak miera sayang amirul ok (:







Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER