Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






kazensss (:
Saturday, January 16, 2010




i stayed at my cousin home right now. since my mother and my auntie got their plan to go out today. i guess they went to Pulau Indah, also with my granny. fuhh what else to do. we just messing around. nothing to do much. we just talking, talking and continue to talking until we've got nothing to say. hahaha. once bile jumpe jea banyak la cerita nak shared. ahha. nanti bile dah duduk sini lagi banyak la kitorang buat kot. ngee. we always got into catfight everytime we talk about LEE MIN HO. *LOL. tak boleh bla betul. adoi. seriously, she's one of my closest cousin. she's 17 now. haha. baru nak amik SPM thn ni. gud luck sis. hee. cousins for life (:

** now masing masing tengah layan lagu korea. *LMAO. don't know why sekarang pun dah ramai yg layan korea kan? pelik. maybe since drama BOYS OVER FLOWERS kot. aku pun terikut sekali. *LOL. dulu tak amik port pun. hee.








Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER