Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






another boring day
Wednesday, January 13, 2010

hari ni bosan , mcm selalu jugak . seriously , kat otak one thing yg aku fikirkan is rindu nak pergi sekolah . but tak rindu pun nak belajar , nak nak bile fikir kan all the matepelajaran yg memecahkan kepale tuh . *LMAO . cakap pasal rindu ni , i'm wondering if my ex-teachers miss me or not ? *sigh . nevermind lah , but for sure cikgu BI rindu saye . because i'm one of her favourite students tahu . ngeee . miss you lah Pn Wong .

what else , hah ! rindu jugak nak makan choki choki dlm class . haha . funny gile bile think balik oh . after rehat jea mesti masing masing dlm class tuh bwk bekal choki choki . haha . then tapau sorang sikit . arrghh , miss that time gilee gilee lahh . teringat mase duduk belakang class , pastu curik curik makan . haha . tido dlm class lah , tiru homework kawan , macam macam lagi la .

best bile sekolah . sebab being in high school is like having our first period , our first license and our first boyfriend . hahaha . it's happen only once and will never ever be the same again . so appreciate it ok .


*gamba tak ade kene mengena dengan entry kali ni . hahaha







Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER