Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






my girl
Wednesday, January 27, 2010




everythings is under control now. haha. me and my sis dah OK. well adik beradik weh, tak lame mane pun gaduh. haha. kecoh je entry aku semalam. macam gaduh besar pulak.

tadi text my girlfriends, ain ngan husna. thank god dorang reply msg aku. text ngan husna sekejap je, sbb dia ckp aku pakai celcom, so mahal. siot kaw weh. ape salah utk membe. haha. nasib baik ain ade layan aku. haha. rindu kat korang. dah lah lame tak jumpe dorang, last pun mase hangout ngan dorang malam bile ntah aku lupe kat andalas corner. haha. ain dah balik poli, husna pulak sibuk kerja. ahad pun bantai kerja gak. kesian kaw. btw, looking forward to see you guys nanti. bole *flirt flirt. haha (:

ain ; jumpe hari sabtu ni kat kenduri rumah kaw ok.
husna ; kaw da jarang lepak rumah aku, rindu ):







Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER