Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Annyong haseo !
Wednesday, December 23, 2009



lately ni kan .. YOUTUBE selalu jadi tempat aku lepak kalau tgh browsing internet . don't know why aku tersuka nak tgk drama korea . hahaha . kat YOUTUBE lah aku habiskan mase aku . cerita dorang mmg tak berat plus episode pun tak banyak sgt . so tak lah lame sgt nak tunggu final episode tuh kan . by the way , as you can see the pictures above , tuh lahh top 2 drama korea yang aku dah tgk setakat ni . 'BOYS OVER FLOWER' & 'COFFEE PRINCE' . sumpah cerita ni best sangat sangat weyh !! haha . dua dua cerita ni aku dah habis tengok dah .


psst ; hero dorang pun kacak . hee



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER