Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.
Kau Muzik Di Blog Aku.


farewell~
Sunday, December 27, 2009


yup . as u can see the tittle above i am no longer high school student ! haaha . hoorey !!!! i feel super great just now . no more homework , no more uniform , no more heavy text books and no more everything . wow , can't believe it . but believe me , everything that i had when i was in high school is the best moments that i've ever had . my high school be a witness of my tears for both , happiness and sadness . eventhough how much i want to end this , but somehow i wish i could repeat all the moments i've been through . so long high school . thanks for letting me have such a great time when i was with you . love you till died (:


'' Hanya zaman persekolahan saja yang mengajar kita erti persahabatan & remaja . Dan bila zaman itu berlalu , nescaya ia tidak akan kembali lagi . Masa ini jua kita akan membawa haluan masing masing . Mungkin sukar untuk kita semua kembali dalam satu tempat sekecil bilik darjah .. belajar , bergurau , ke kantin bersama . Terbukti zaman persekolahan adalah zaman remaja yang sukar dilupakan . Mungkin satu hari nanti kita akan menangis kerana merindui zaman pelajar yang sanagt indah . ''Goodbye.

FOLLOW BLOGFACEBOOK TWITTER