Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






1st Dec 2009
Tuesday, December 1, 2009





hey guys , time's up already ! hahaha . cuti satu minggu yg di 'war-war'kan hari tuh it's almost reached the finished line . actually , da mmg da nak habis pun . besok da kene gi sekolah balik sit for the next paper . haha . i tot everything is done . but unfortunately , it's not miera . *sigh . huh nevermind , just go .

btw , i've heard some hott stories from my friend semalam tau . hmm , super interesting , LOL . ((: and maybe we could do some 'gossip-thing' tomorrow ? hahaha . of course ! can't wait . besides , i miss them . A LOT !

before i forgot , HAPPY NEW MONTH ! haha . weird ha ? duhh ! see the title above , we are now in DECEMBER . it's 1st DECEMBER people ! ahaha . lucky you sebab tak amek SPM . so korang punye holiday panjang . kan kan . no worries , ur time will come . no doubt about it . haha . after a month korang kene masuk sekolah balik . but not for me . haha . who's the lucky one now . ngee . toodles !



* so , see ya . it's time to do my revision . peace y'all !



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER