Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






worst day eva !
Tuesday, November 24, 2009




i've got fever babes , arrgh . suddenly jea . saket saket tekak then terus demam . jawab paper AGAMA tadi pun ok lahh . demam demam pun , tahan jea lahh . kalau tak mmg tak larat . but pk pk , bahaye weyh kalau tak buat betul betul , even demam sekali pun . haha . nasib baek soalan pun ok , tak pecah kepale . bole lahh jawab . but , seriously mmg tak tahan weyh . tolong lahh . help !!! updated blog pun menahan jea nie . da lame tak demam so i little bit worry about it . mane tau h1n1 ke an . ohh god ! please jauhkan lahh nak nye . i bet it's just a normal fever . right ? yes , of coz ! jgn buat cuwak weyh . haha . whatever it is , just makan jea ubat and take a rest for a whole week . huh ? a'ah . now tgh holiday from SPM . yeay ! seminggu jea . then sambung paper balik . bole pulak camtuh an . hee .


chow chow !









Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER