Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






spm spm
Thursday, November 19, 2009
almost a month since my last blogging kan ? seriously lately nih busy gile . even nak updated pasal spm pun tak sempat . but , that's oke . rite ? now , tgh cuti from paper . next paper isnin nie , MATHS pulak . tp takpe . da pandai MATHS da . *sikit-sikit . hee . credit goes to WANEY SABAH ngan ENNIE plus DELA n ANA sbb aja . haha . ramai gile .


okeoke , overall 3 paper lpas BM , BI ngan SEJ was oke lahh . SEJ still a little bit hard , but I'll try my best to answer it , haha . BM and BI everything damn good ! thank god bole jwb duhh . ahaha . so after this day , 7 days to go before spm done and 6 papers left ! superr lambat gile kan . haha . sabar miera . so guys , please please please . pray for me !!! mengharap gile nak dpt result yg gempak !



btw , gud luck jugak ntok semua SPM's candidate oke ! ((:





Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER