Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






paper left ,
Monday, November 23, 2009



still counting and counting and counting ....




6 days to go and 5 papers left . huh , kinda sad act . nak tinggalkan membe semua . kenangan kat sekolah , sumpah bnyak giler . but , mostly mesti rindu membe ouh . hampir half of my life da spent ngan dorang . so , hard sikit nak lupekan semua tuh . ape pun kite buat , kite buat same same an . pk pk sedih syiot . nty tak same ngan korang da . masing masing buat hal sendiri lpas nie .


* babe , aku sayang korang . no matter were we are , or the distance seperate us together . please remember babe , i'll be right there when u need me . distance is not the problem , if we always be there for each others . even storm cannot break us . ((:








love ; kechik07









Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER