Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






twitta-holic ?
Monday, October 19, 2009




guys , finally dpt updated blog . sorry , lately tertaksub ngan twitter jap . haha . semenjak semenjak dah ade nih . wah , bapak poyo ah . dah lame buat account twitter but tak active jea . sbb cam tak ramai yg ade , kan ? sebok ngan bende alah tuh , bace buku tak jugak . so , see u guys later ? hee . babai (:



* http://www.twitter.com/MiERArawks








Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER