Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






crash bang boom !!
Thursday, October 15, 2009
okeoke , story start from smalam g pasar together wit my mum lahh . carik carik tudung dye plus carik bnde ntok mkn . blablablabla ... dah pkul 7.30 . oh , da lambat nak amek sis aku kt kolej dye . so kitorang berjalan lah secepat mungkin ke kereta . sampai kt kete for sure lahh da berpeluh kan . berjalan dari td . then mama nak start lahh kete . u knoe what , kereta tuh meragam . taknak start pulak da . da lahh panas , start tak mau pulak dye . gentel punye gentel kol 8.00 baru bole start . sumpah saket hati . naseb baek da oke .

blablabla .. terus g kolej akak . sampai sane kol 8.30 ngan klang yg jem tuh lagi . lucky gile bole sampai sane stengah jam jea . thank god (: but , unlucky is sis aku kluar kol 9.00 lg stengah jam nak tunggu . nvm lahh kan . bende da sampai , so tunggu jea . tunggu punye tunggu , da nak dkt kol 9.00 mama pon nak start lahh kete . too bad , kereta buat hal mcm tadi jugak . memang besh . arrgghh ! we've tried everything tp tak bole bole jugak . mama dah nak dkt nanges da . kesian dye . sampai bengkak bengkak jari dye . take a break 5 minutes , then try lagi baru bole hidup enjin tuh . alhamdulillah ! pastuh dan dan jea akak kuar . tros gerak nak balik .

skarang kang klang jem mcm ape jea . so masing masing selfish . at first , mama drive oke but then tibe tibe ade satu kereta nih bole bantai sondol plak belakang kereta mama . mama geram gile time tuh , terus turun kereta tgh2 jem . i was like , omg ! mama !! hahaha . tawu dah knape mama turun . dye sound org yg sondol kereta dye tuh . sumpah aku cuwak gile weyh . first time plak . tgh ramai2 tuh . klaka pun ade kot . hee . naseb baik kereta takde pape . kereta org tuh yg agak parah sikit . padan muke . hahaha .




mcm mcm plak bnde jdik smalam . sume yg perit perit jea . haha . klaka betul .




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER