Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






SELAMAT HARI RAYA
Tuesday, September 22, 2009
hey ,
miss blogging . haha . sorry for not post any entry lately . busy raye maa . hee . even raye kali ini tak semeriah plus seseronok seperti raye raye yg lepas , tp still kene sambut gak an . kate raye , setahun sekali jea . eh , duit raye pon tak dpt banyak ouh tahun nih . hampeh betul . harapan makin besar , makin banyak lahh duit raye but sangkaan tuh meleset sama sekali . arrgh , tape lahh . overall raye tahun nih biase saje .

Actually it's never too late nak wish hari raye kan . so , SELAMAT HARI RAYE for those who celebrating it ! MAAF ZAHIR dan BATIN . sorry for the late wishes oke . (:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER