Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






raya di karaoke , wayang ?
Wednesday, September 23, 2009

yaww ,

memandangkan semalam sumpah bosan giler aku dok kat umah , tak beraye kat memana plak . akak aku call membe dye ajak nyanyi lagu raye (gi karaoke lahh :DD) haha . sebelum tuh pun membe dye da call dulu , but kitorang tak decide pape lg takut uncle aku dtg ajak beraye plak . tup tup , uncle aku tak jadik dtg sbb nak beraye kt umah family belah isteri dye . so , semalm mmg agak frust lahh . da buat rambut sume (bukan cantik pon :D) plus baju da gosok sekali tuh tak kemane . rase mcm nak tido jea . haha . kitorang siap-siap , pinjam kete mama
(thanks ma , u the best mother ever !)

dalam kol 1 sampai umah membe akak . tunggu dlm 10 minit dorang sampai teros kitorang gerak g KP (kat green box tak mampu . haha) sampai-sampai jea terus book small room . sikit jea org time tuh . sbb tuh dpt room cepat . klu tak berzaman gak ah . hoho . yg paling besh rempit tak ramai semalam . haha

dorang sume bantai nyanyi lagu raye , aku nyanyi lagu-lagu nih :

faradhiya ; bertahta di hati
jojo ; leave(get out)
rossa ; wanita yg kau pilih
erema ; pelita dibawah purnama
tata young ; sexy , naughthy , bitchy


hmm , pastuh aku lupe lagu pe lg . bnyak sgt . mane tak nyer 2 jam melalak . sumpah semalam lepas gian nak nyanyi siot . hahaha .

then then , dah penat melalak kitorang ke Old Town utk lunch disana . kemudian pulang dan terima call dari mama . dye ckp yg dye berade di Jalan Yadi tgh beraye kt sane . bagai nak rak aku ngan akak carik umah tuh . sampai sesat . naseb baik anak sepupu mama dtg . kitorang pun sampai kt rumah tuh .

sampai sampai jea . after da salam sume , kazen aku tnye ,

k : Miera , jum tgk movie mlm nih nak ?
m : Agak-agak nak tgk movie pe ?
k : Jin Notti lahh .
m : hmm ,nanti kawtim ngan akak dulu
.




time balik tuh aku ckp kat mama yg dorang ajak g tgk movie , rupe-rupenyer mama pn join sekali da . sudahnyer kitorang balik , siap-siap teros ke JUSCO BUKIT TINGGI ( tempat paling hott kt klang) . haha . kazen aku dah belikan tiket dulu then pukul 9 movie tuh start . (time iklan wayang tuh ade iklan cite senario ngan 2012 . cam best jea . kene tgk :D) cite Jin Notti tuh klaka lahh jugak . tak sia-sia rm11 aku .

habis movie kol 10 lebih then kitorang pon balik lahh kerumah masing-masing

choww !




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER