Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






kembali ke sekolah .
Monday, September 28, 2009



uit . first day sekolah hari ni oke lahh . so-so jea . cam hari hari byase aku g sekolah gak . but yg different nyer g sekolah cam tgh puase plak . haha . nak mkn pun serba salah . senget btul (bak kate dila) . ngee . tp makan gak wlaupun rase cam serba salah . haha . huh , knape aku asyik ulang perkataan 'serba salah' bnyak kali nih . pelik . bhaha . pehh , masuk air siot . :DD

okeoke , sebenarnye nak cite benda lain . tadi jwb paper BM cam ape jea . ish , nyesal plak rase . nasib baik sempat nak jwb sume soalan . kalau tak , jahanam paper tuh . hee . eh , tp yg paling funny sekali pegang pen pun kekok ouh . haha . sumpah tangan krem . seminggu tak pegang pensil cam setahun rasenyer . tulisan mmg jauh berbeza daripada biase lahh kan . tuh takyah cite . terang terang berubah . haha .

*kalau lahh takde paper td , mmg aku dah amek mc dah . haha . tp nasib baik ade paper .



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER