Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






arwah .
Friday, September 4, 2009
THURSDAY , 2nd SEPT 2009 .

Where you can see above there is the date yg dye msg aku and he told me that he had lost his grandma . Yes , his grandma is already passed away before he got a chance to said goodbye . Innalillahwainnalillahirojiun . I was shocked and speechless actually . But he seems 'OK' to me . No cry , no regret . Hmm , pelik . Maybe dye tak tunjuk lahh kot . Lelaki babe , hati keras . (:
Btw , Sorry to here that AMY . Hey , you're not alone .
We still can shared my grandma together . hee .



WEDNESDAY , 23rd MARCH 2005 .

Teringat plak 4 years ago punye cerita when I lost my ONLY grandpa . Terase sgt kehilangan dye . Walaupun 4 tahun dah berlalu , tp still aku rase macam baru jea . Rindu plak aku kat dye bile cite psl nih . Every pagi raye pertame mesti kitorang satu family pergi ziarah kubur atuk . Damn ! I MISS HIM SO MUCH . He had been a greatest grandpa that I ever had . Only if he knows how much I love him and how much I miss him . If time can be pulled back , I wish I was be able to saying I LOVE YOU to you atuk . Sorry for those things I did wrong to you , and for those advices that I ignored to .
But .. the truth is , I MISS YOU . Totally I MISS YOU !
My prayers will always be with you . );




R.I.P ; SYED ALWI BIN SYED HABIB .
*Miera Rindu Kat ATUK .



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER