Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






toreh tangan .
Saturday, August 29, 2009
ok peeps , let's talk .


while i was online-online kt ms td , i decide lahh to open my friends pnyer page memangdangkan agak lame gak aku tak open . then click sane clik sini , bukak album gambar dye . tup tup , satu pitcha nih buat aku curious gile babeng . pitcha of what ? pitcha dye toreh tangan dye dgn name kekasih hati dye . hah?! what the.. woi , kaw giler ke ape ha . aku hangen plak tgk . first , kaw buat sume tuh seriously mmg takde gunenyer , even kaw sayang mcm mane pon kt dye kan . syg lahh diri kaw dlu babe . second , camne kaw boleh tahan saket tuh . ohh , i know . sayang punyer psl lahh kan . saket pon takpe . third , cederakan diri sendiri ape kaw dpt . bukan bole setel masalah pun . please , GROWN UP lahh . fourth , percaye lahh ckp aku yg parut tuh mecacatkan tgn kaw . kaw da besar babe , kaw dah bole pk . Dulu aku selalu tgk org laen buat . but now , one of my friends sendiri yg buat . kecewa duh aku ngan kaw . serious babe . aku tawu lahh kaw frust , but don't show it off . if u think by doing that he/she bole sayang kaw lebey , think it twice . because u don't deserve to be love if u cannot love urself first . fair kan ?

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER