Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






SELAMAT BERPUASA ! (:
Friday, August 21, 2009
Photobucket


Selamat Berpuase lahh erh kat korang sume . Sorry sbb agak terlambat kot aku wish . haha
Tak kesah lahh kan asal ingat sudah . Papepon diharapkan sangat2 kat korang sume supaye puase penoh , pergi terawih and please , please be good ok ! Sbb dlm bulan ni jea lahh kite bole topup balik ape yg sepatutnyer kite topup sebelum nih kan . Bukan nak ckp pandai ke ape .
Aku pon camtuh gak , Serba tak lengkap . haha . Hopefully Ramadhan kali nih lebih bermakne
dari last year punye . Seriously , every year pon kite harapkan yg terbaik berbanding tahun
sebelumnye kan ? So , think lahh sendiri . Nak untung or rugi .
Huh ? ape aku merepek nih . haha . Ntah .
Lastly , HAPPY FASTING !! (:


Photobucket

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER