Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






PRA-SPM
Sunday, August 9, 2009
Oke babe ,

Esok aku ade PRA-SPM . Lebih kurang cam
trial lahh . Tp , PRA-SPM ni ade 2 set .
Skang nih baru set 1 . Erghh , TENSION gile
jadik form 5 . Cam2 exam ade .

Aku just nak ckp for this two weeks , aku
agak busy study, study, study . Dah mmg busy
aku rase . Takde agak2 dah .

So , Wish me luck . (:



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER