Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






omgosh !
Friday, August 28, 2009
omg , omg , omg !

koranggud news untuk fans Hilary Duff . u know what , nanti 'Gossip Girls' season 3 HILARY DUFF ade ! hah ? Yeap ! she would join the cast . but only for 6 episodes . nevermind lahh . asal ade dye suda . aku pun tak percaye gak mule-mule but then search kat yahoo and it's true yaww ! gembire jea hati aku nie . hahaha . i'm gonna watch it for sure ! dah lame gile tak tgk dye berlakon . so hopefully sgt dpn tgk . seriously tak tahu nak ckp ape . gembire sgt . haha . poyo siot . macam HILARY DUFF tuh kakak aku plak kan . :DD

So , heres the picture HILARY DUFF and PENN BADGLEY . He's one of the actor yg belakon dlm cite 'Gossip Girls' tuh jugak . Aww , aren't they cute ? haha . Sorry BLAKE LIVELY , HILARY DUFF is way better than you . haha . HILARY DUFF would played a roled as OLIVIA BURKE and of coz PENN BADGLEY as DAN HUMPHREY . Want to see more , click this link : Hilary Duff at the Gossip Girls set. Can't wait for the season 3 to come .

**psst.. act , i've never intrested in this Gossip Girls things . But , maybe i should since HILARY DUFF would be part of it . haha . :DD

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER