Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






IT'S OVER , FEWS TO COME .
Friday, August 21, 2009
Exam PRA-SPM Set 1 is done bebeh ! haha .
But Set 2 still ade lagi . huh . Cuti pon ta bole nak
senang lenang kat umah ni ha .
Mane pergi kene
bawak buku sekali .
Sbb nanti sekolah bukak
jea balik , da start GERAK GEMPUR plus
PRA-SPM Set 2 tuh . So , just do my best lahh ntok dpt result yang ok sgt2 . hee .
Even aku bukan lahh budak pandai yg jadik
harapan sekolah sume . Janji dpt tunjuk
result yg bole membanggakan mama aku sudah . (:

Cuti nih dok umah dan bace buku
sebanyak mane yg bole .
haha .

chow !

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER