Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Huh !
Sunday, August 23, 2009
Ok .

Now is 24 August 2009 and it's 12 o'clock already . Still , my mate cannot closed yet . But nvm lahh kan . Cite cam tak biase tido lambat plak . haha . (mate tahan pon sbb td 1 hari dah membuta . haha ) Sambil2 tuh tunggu my sis balik sekali . Dye hang ngan membe2 dye kt shah alam then aku yg jadik mangse kene bersengkang mate tunggu dye sbb nak bukak pintu nanti . Dye tak bwk kunci spare . Kang tak pasal2 tido kt luar plak dye . See , I'm good rite . haha . Esok nak keje plus sahur lagi bole balik tgh mlm an . adoi . Cepat lahh balik kak . Penat nih tunggu .



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER