Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






♥ Hilary Duff !
Monday, August 24, 2009
Since I was like 12 o 13 I'm a huge fan of HILARY DUFF . Until now , still I'm one of her fan . I mean huge , err.. huge fan !! I watched her show Lizzie Mcguire everyday(mase dulu2 lahh) , all her movies and I bought almost all her albums : 'Metamorphosis' , 'Hilary Duff' , 'Dignity' and 'Most Wanted' . I started listen to english songs because of her (and defenitely because of my sister too) . OMG ! I just love her . Isn't she preety ? Hell yeah ! No doubt about it . haha . Now , she do have a lot of new films such as 'War Inc.' , 'What Goes Up' , 'Greta' , 'Stay Cool' and fews to coming but it doesn't even release in Malaysia . I'm just , what the.. kenape tak release kat sini ?! Sumpah sedey giler babe !! But I really hope her new films to come : 'FoodFight!' , 'Provinces Of Night' and 'The Story Of Bonnie And Clyde' would release here . Please . I'm begging you . Need to watch it . ): Hey , before I forgot . I think she should make a 'come back' in music industry . Make a new album with new songs on it . I miss her voice act . haha . Hil , Just make more musics . I'm waiting for your new album . xoxo ! peace .

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER