Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Happy Birthday Malaysia !
Monday, August 31, 2009
31st August 1957 was a big day for Malaysia . It's our National Day . Every year we celebrate it with peace and harmony .
In fact , we live all together with 3 different races .
We've got Malays , Chinese and Indian .
Do you ever imagine how can we live peacefully without any arguments ? Or how we accept 3 different religions in one country ?
How we shared different types of foods or maybe different types of celebrations ? Even we've got many differences , in Malaysia we learn to accept it and called it as PERPADUAN .
Mark my word , and I showed you what is PERPADUAN means in MALAYSIA .

As one of youth in MALAYSIA , it's been a responsible for me to appreciate my country . Maybe by doing this , I'm not bring a huge impact to MALAYSIA . But , at least
I remember and I do care about it .
That's all I can do to showed my love to MALAYSIA !

So , It's never too late to wish Selamat Hari Kebangsaan Yang Ke-52 to all Malaysians out there kan and for sure for our beloved country MALAYSIA . Lagi pun sekarang ni still lagi 31 August .
Tak lambat lahh . hahaha .  Merdeka 7x ! haha . I LOVE MALAYSIA . (:

Ohh , yeah . Like our Prime Minister said , 1 MALAYSIA !!
We learn , We live and We shared together .
I'M PROUD TO BE MALAYSIAN .
peace yaww .

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER