Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






gaji , gaji .
Friday, August 28, 2009
.haha . today sis aku gaji . so , ade peluang lahh kott nak ketok dye . (: dun worry kak , miera bkn mintak bnyak pon . asal bwk g shopping sudah . hee . bahagia jea rase ade kakak .


Act , dah mmg plan dah nak gi sunway esok . nak buke puase kat luar lahh . but tibe2 HUZNA aku takpat follow pulak . ish , geram jea aku . then td tibe-tibe dye msg ckp , ''erm,ari ahd ok ark,kte grak awl ar..tpi x leh bkak pose kat luar,aku kne pegi banting bkak kat rnh sdare aku..huhu'' yelah babe . kaw punye psl kite tunde lahh ke hari ahad . buke puase kat rumah pon takpe lahh . syg tak syg lahh aku kt kaw kan . haha . sepak karang .


So , jum ramai-ramai g sunway ahad nih :DD

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER