Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






NEW FRIENDS !
Friday, July 31, 2009
Today was great ! My friend and I are getting closed with our chinese band members . They're very friendly babe ! Ape yang dorang cakap pun cam jujur jea . Lawak pun ye gak lahh . Sebab the way they speak malay kelakar giler . hee . Since we work together ngan dorang dalam band nih , dorang tak pernah lahh nak marah2 sume . Cakap pun lembut2 jea meyh . But , ape yang kitorang kagum sangat ngan dorang is disiplin dorang . Dorang selalu on time , tak pernah merungut , hormat senior dorang , cakap sekali dah paham . Team work dorang memang nampak sangat . Rasenyer , got the opportunity to work with them memang best lahh . Care dorang treat kitorang pun ok . So , thanks sangat2 to all rz band members . You'll be our new friends now . (:



Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER