Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






Bengkel Bahasa Melayu .
Thursday, July 30, 2009
Hari ni kat sekolah aku cam biase lahh ade bengkel ntok sume matepelajaran memandangkan tak lame lagi da nak dkt trial SPM and then SPM plak . Seriously cuak gila ! arrgh . Tadi kelas 5V1 , 5V2 and 5V3 yang take over bilik KISS(KAMAR ILMU SALBIAH) dulu . Pagi2 lagi kitorang da gerak gi sane . Kitorang punye slot pagi tadi is BAHASA MELAYU . Paper yang wajib lulus dlm SPM nanti . Hmm , overall penceramah tu oke lahh . But ape yang memushkilkan aku care dia ngan cikgu BM aku , Pn. Sartina ajar lain gile . Totally different . Once aku dengar dia ajar lain ngan cikgu aku ajar , terus aku blurr . Mane satu yang betul nih ? Ntah lahh . Dua-dua pon cikgu BM . Memang lain lahh . Aku dari semangat nak belajar terus takde mood . Tapi takpe lahh . Sebab dia dah bersusah payah datang sekolah aku nak bagi ceramah sume , aku ikhlaskan diri ntok dengar gak . hee . Papepon , aku dah decide ntok ikot care Pn. Sartina ajar . Lebih terperinci . Before nih , aku score paper BM pon dia punye pasal . So , aku akan hargai everything yang dia da ajar . Tip top ah dia ajar walaupon dia cikgu disiplin . haha . Thanks Pn. Sartina .
I LOVE YOU . (:

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER