Dimana segalanya bermula untuk aku, Sharifah Nur Syamiera.

Apa Yang Dikatakan Dengan Permulaan.


Blog ini ditubuhkan bukanlah untuk bercerita atau berbual kosong semata-mata. Tetapi untuk mengaplikasikan jari yang telah diberikan untuk menaip. Sekiranya didapati blog ini kurang lah best, disarankan korang hendaklah menghentakkan kepala kedinding sebanyak tiga kali dan teruskan membaca. Kerana korang hanya mampu merasai kelainanya dan mendapati bahawa blog ini sungguh 'Pehh!' selepas hentakan tersebut. Blog ini sungguh membosankan dan tiada intipati yang berguna jadi dalam keadaan korang yang kurang normal diakibatkan oleh hentakan tiga kali, korang akan lebih bergaya membacanya dalam keadaan begitu.




Kau Muzik Di Blog Aku.






HOCKEY CLUB .
Tuesday, June 2, 2009
Hey there ,
This is a few photos yg aku ade
d waktu2 aku bersama dgn club hockey skula aku .

Sume gamba nyh menceritakan tentang perjalanan
suka duka kitorang menggembara semate-mate utk hoki .

Fisrt kitorang da sampai IPOH, ntok trnament IPOH OPEN .
Then , kitorang g PENANG , ntok PESTA HOKI USM .
Abes dr tuh plak kitorang g tour hoki to KL-N9-MELAKA-JOHOR .

- KL, kitorang friendly ngan CBN (Convent Bukit Nenas) SERI 1-1
- N9 (dibatalkan)
- MELAKA (xde game. rehat 1 mlm)
- JOHOR , kitorang friendly ngan team U15 NEGERI JOHOR
tuh sendiri . SERI 1-1

Kitorang sendiri agak terkejut yg kitorang
bole men sebaek tuh . Bkn la niat na bangge2 . aha
Tp mmg pelik la . d:
So , take a look la kt bwh nyh . (:

LOCATION: JOHOR

LOCATION: JOHOR

LOCATION : IPOH

LOCATION : IPOH

LOCATION : PENANG

LOCATION : PENANG
Oke . Bole dikatekan , bnyak gle knangan aku kt kelab nih . For sure after aku abes skula nty , knangan2 nyh la yg pling aku rindu gile3 . mmg aku ta saba gle na kluar skula tp ...

bile d pk2 blek aku syg gle na tnggal an sume nyh . pasnie , ta dpt na men hoki da .
padahal aku minat gle bnde nyh . tp org slalu kate ,
''Untuk Mendapatkan Sesuatu Yg Terbaik , Kite Kne Berkorban Untuknya'' .
Dan tu lah yg aku tgh buat skang .

Bersedia utk mlepaskan sesuatu untuk mase dpn aku ,
walaupun susah utk aku lakukan . (:
tp , apepun yg trjadi , aku akan pastikan yg aku sedia utk mlepaskannye .
insyaAllah .



* Gamba kt KL , MELAKA n N9 takde sbb ta sempat na snap . Sorry (:
Sbnrnyer bnyak lg gamba2nyer . Aku tunjuk mne yg perlu jea .
Nty korang muak plak .
If de ksempatan , yg len nty akan d uploadkan .
xoxo . ♥

Labels:




Goodbye.

FOLLOW BLOG



FACEBOOK TWITTER